KONA electric

359 900 kr inkl. moms Från

Hyundai KONA Electric

Mångsidig och verkligen rolig att köra

KONA Electric - den första SUV-elbilen i Europa

Splitternya KONA Electric är den första elbilen i SUV-modell Europa. Den kombinerar imponerande räckvidd med häftig och rymlig SUV-stil. Det finns inga kompromisser.

Miljövänlig bilkörning med lång räckvidd


Om du förenar ett snyggt utseende med en otrolig lång räckvidd på upp till 449 km (beroende på version) får du den ultimata kombinationen av design och miljövänlig bilkörning.

Strålkastare med full LED och LED-blinkers

Strålkastare med full LED och LED-blinkers

För ännu bättre ljus kan du få LED-strålkastare inklusive High Beam Assist, som bländar av för mötande fordon (extra tillbehör).

LED-varselljus och dimljus

LED-varselljus och dimljus

Eleganta och karaktäristiska LED-varselljus, integrerade i dimljusen (beroende på version).

Snygga, dynamiska linjer

Snygga, dynamiska linjer

Längs med sidan av Tucson löper eleganta linjer, som bidrar till att ge bilen en dynamisk SUV-look.

Lättmetallfälgar

Lättmetallfälgar

De stora 17” lättmetallfälgarna är smarta och unika, och konstruerade så att de skapar så lite luftmotstånd som möjligt.

LED-bakljus

LED-bakljus

De nya, eleganta bakljusen är nu i LED (beroende på version).

Smart SUV-detaljer

Smart SUV-detaljer

Längst bak hittar du smarta SUV-detaljer, som bidrar till ett fulländat utseende och framhäver bilens identitet (beroende på version).

Den senaste tekniken installerad i Kona Electric


Med full kontroll

Med full kontroll

Via den smarta ratten har du inte bara kontroll över bilen, utan också över en lång rad funktioner som farthållare, radio, telefon m.m. Det finns dessutom värme i ratten under kalla morgnar.

Digital instrumentering

Digital instrumentering

Följ batterikapaciteten, hastigheten och den bromskraftsenergi som KONA electric hela tiden återvinner. Den snygga, stora, digitala instrumenteringen är enkel att läsa av och framhäver bilens framtidsinriktade profil.

Växla genom ett knapptryck

Växla genom ett knapptryck

Precis vid fingerspetsarna sitter knapparna till växeln. Välj mellan körläge, back, parkera och neutral. Enkelt och bekvämt.

Rymlighet

Rymlighet

Plats till allt - det finns utrymme för både fem passagerare och allt ni behöver ta med er. Med ett bagageutrymme på 332 liter (VDA) och hela 1.114 liter, om du fäller ner båda sätena. Flexibel och rymlig.

Mittkonsol

Mittkonsol

Här hittar du inte en vanlig växelspak. En elbil med framtiden för sig kör man genom ett knapptryck. Enkelt och lätt att hantera. Så har du också gott om plats till andra saker eller dryck i den stora mugghållaren.

Soltak

Soltak

Hälsa solen välkommen in med ett häftigt soltak och öppna upp ögonen för ett nytt sätt att köra bil på (tillval). Kan inte kombineras med tak i kontrastfärg.