SANTA FE

539 900 SEK Från

En 7-sitsig SUV i lyxförpackning

SANTA FE är vår största och lyxigaste SUV med fyrhjulsdrift som standard och plats för sju personer. Nu har den fått en helt ny design vilket innebär ännu mer plats, komfort, teknologi, säkerhet – och lyx. Nya SANTA FE kommer att lanseras i Sverige som diesel, hybrid och plug-in hybrid.

Från 459 900 kr

Hyundai Santa Fe - en lyxig SUV till bra pris

• Sju platser som standard gör bilen perfekt även för den stora familjen
• Välj mellan diesel, hybrid eller plugin-hybrid
• Fullmatad med ny teknik för både säkerhet och uppkoppling


 

Santa Fe - En rymlig SUV för hela familjen


I Hyundai Santa Fe får du en rymlig bil med fantastisk ergonomi vilket ger alla i bilen en skönare bilfärd. Santa Fe ger dig ännu mer benutrymme och ett stort bagageutrymme.
Bilen gör det möjligt att transportera upp till 7 personer och med justering och flexibla sätena kan du ändra insidan utifrån era behov. 
Andra och tredje sätesraden kan dessutom fällas ner helt för att rymma till exempel sportutrustning eller matkassar när du storhandlar - helt anpassat efter familjens vardags- och helgsysslor.
Vi tycker själva att Santa Fe är en perfekt familjebil som dessutom har en tuff design på både insidan och utsidan.

Motorer för ökad effektivitet och kraft

SANTA FE kommer som diesel, hybrid och plug-in hybrid. Den dieseldrivna modellen kommer med en ny 8-växlad dubbelkopplingslåda som ger ännu bättre acceleration och bränsleeffektivitet.

2.2 CRDi diesel

2.2 CRDi diesel

Den fyrcylindriga dieselmotorn har 202 hk och ett vridmoment på 440 Nm. Motorn består av aluminium istället för stål, vilket resulterar i en viktminskning på hela 36,7 kg. Andra komponenter har också förbättrats för en ökad prestanda och bränsleeffektivitet. Fyrhjulsdrift som standard.

1.6 T-GDi Hybrid

1.6 T-GDi Hybrid

Hybridversionen av SANTA FE har en kombinerad effekt på 230 hk och drivs med en 1.6 liters turbobensinmotor samt en elmotor. Fyrhjulsdrift är standard.

1.6 T-GDi Plug-in Hybrid

1.6 T-GDi Plug-in Hybrid

Plug-in hybridversionen drivs också av en 1.6 liters turbobensinmotor och en elmotor. Den samlade effekten uppgår till 265 hk och modellen kommer med fyrhjulsdrift som standard.

Drar upp till 2 500 kg

SANTA FE har en dragkapacitet på upp till 2 500 kg med bromsat släp och upp till 750 kg med obromsat släp.

*Gäller SANTA FE diesel
 

Avancerad säkerhet i Santa Fe

Avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem som motorvägsassistent och dödavinkelvarnare, lyfter SANTA FE till premiumklassen. Utöver detta finns det möjlighet för självparkeringssystem, så att du kan fjärrstyra bilen att parkera på egen hand.

Fjärrstyrd parkering (RSPA)

Fjärrstyrd parkering (RSPA)

Med självparkeringssystem parkerar SANTA FE sig själv, utan att någon sitter i bilen. Den kan också köra ut själv, så att det blir lätt för dig att komma in. Beroende på utrustningsnivå.

Motorvägsassistans (HDA)

Motorvägsassistans (HDA)

För första gången någonsin är SANTA FE utrustad med en så kallad motorvägsassistans. Funktionen är en kombination av filhållningsassistans och adaptiv farthållare som använder sensorer och kartdata för att säkerställa säker körning och automatiskt anpassad hastighet i utsatta situationer. Beroende på utrustningsnivå.

Backsensor med stoppfunktion (RCTA)

Backsensor med stoppfunktion (RCTA)

När du lägger i backen på SANTA FE registrerar backsensorn om fordon närmar sig från sidan och varnar dig. Funktionen kan också bromsa för fordon om det behövs

Aktiv dödavinkelvarnare (BCA)

Aktiv dödavinkelvarnare (BCA)

Dödavinkelsensorn övervakar bilens bakre hörn med hjälp av radar. Med hjälp av denna funktion känner du ett motstånd i ratten som gör det svårare att lämna filen om ett annat fordon registreras i döda vinkeln. Detta sker vid aktivering av bilens blinkers.

Dödavinkelvarnare med bildvisning (BVM)

Dödavinkelvarnare med bildvisning (BVM)

Nu kan du se både högra och vänstra sidan av din SANTA FE på pekskärmen. Kameror aktiveras när du sätter igång bilens blinkers och byter körfält. Beroende på utrustningsnivå.

Kliv säkert ut ur bilen

Kliv säkert ut ur bilen

Denna smarta funktion förhindrar olyckor genom att registrera fordon som kommer körande bakifrån. Händer detta låses dörrarna automatiskt och passagerarna kan kliva ut ur bilen först när fordonet passerat.

Varningssystem för glömt barn

Varningssystem för glömt barn

I SANTA FE övervakar ultraljudssensorer baksätet. Om föraren lämnar bilen, och sensorn registrerar rörelser i baksätet, aktiveras signalhornet och strålkastarna automatiskt.

Utökad automatisk nödbroms (FCA)

Utökad automatisk nödbroms (FCA)

FCA är ett avancerat aktivt säkerhetssystem som varnar föraren i nödsituationer och automatiskt kan bromsa bilen om så krävs. Funktionen är nu utökad och kan även registrera fotgängare och cyklister.

eCall

eCall

Vid händelse av en olycka kan denna funktion automatiskt ringa upp 112. Om bilens passagerare ej är i stånd till det uppger bilen följande: Bilens position och körriktning Tidpunkt för olyckan Bilmodell Kan även aktiveras manuellt genom ett knapptryck.

Teknik och uppkoppling

SANTA FE är naturligtvis också uppgraderad med den allra senaste tekniken, däribland BlueLink som gör det möjligt att styra många av bilens funktioner via en app i din smartphone.

Redo för Apple CarPlay™

Redo för Apple CarPlay™

SANTA FE är självklart kompatibel med Apple CarPlay™ och gör din resa ännu smartare. Apple CarPlay™ är ett registrerat varumärke tillhörande Apple Inc.

BlueLink®

BlueLink®

Håll dig uppkopplad mot din bil via din smartphone. BlueLink Connected Car Services erbjuder en mängd funktioner som underlättar i vardagen och gör körningen till ett rent nöje.

Head-Up Display

Head-Up Display

Projicerar viktig information direkt på vindrutan, bland annat navigation, hastighet och trafikvarningar med mera. Beroende på utrustningsnivå.

360-kamera

360-kamera

Trångt parkeringshus? Inga problem! Med en 360-kamera kommer SANTA FE gör manövreringen lekande lätt och säker. Beroende på utrustningsnivå.

Trådlös uppladdning av din smartphone

Trådlös uppladdning av din smartphone

I mittkonsolen hittar du ett utrymme där du kan lägga din mobil. Om den är kompatibel med Qi-standard kommer den att laddas upp här utan att du behöver använda någon sladd.

HTRAC™-fyrhjulsdrift

HTRAC™-fyrhjulsdrift

Dåligt underlag? Skarpa svängar? SANTA FE har HTRAC™-fyrhjusdrift, som gör det säkrare och mer behagligt att köra på hala stadsgator och ojämna landsvägar. Du kan välja mellan fyra olika körlägen.

Lyxig design

SANTA FEs look är kraftfull och elegant med stor frontgrill, T-formade LED-varselljus och mycket mer. Instrumenteringen och mittkonsolen ger passageraren fram en känsla av att befinna sig i ett bekvämt vardagsrum – med intuitiva funktioner precis vid fingertopparna. Vill du höja exklusiviteten ytterligare ett snäpp kan du köpa till ett Lyxpaket.

Strålande

Strålande

LED-strålkastare är standard och detsamma gäller de unika T-formade varselljusen.

Självsäker

Självsäker

De breda LED-kombinationsbakljusen med parametriska detaljer förlänger det dynamiska designtemat till bilens bakände.

Smart

Smart

Fronten på SANTA FE framhäver bilens eleganta proportioner och smarta närvaro.

Snygga 20” aluminiumfälgar

Snygga 20” aluminiumfälgar

SANTA FE är den första Hyundai-modellen i Europa som kan fås med 20” aluminiumfälgar (gäller endast diesel). Extrautrustning.

Dynamiska hjulhus

Dynamiska hjulhus

Bredare och mer dynamiska hjulhus ger plats till de nydesignade aluminiumfälgarna och hjälper till att förstärka SANTA FE:s starka karaktär.

Större och mer markant front

Större och mer markant front

Den karaktäristiska Hyundai-frontgrillen med det markanta 3D-mönstret och den nya låghängande främre stötfångaren ger SANTA FE ett minnesvärt uttryck.