SANTA FE Hybrid

574 900 SEK Från

Santa Fe Hybrid
Vår största och lyxigaste SUV med fyrhjulsdrift

Med den nya designen erbjuder Santa Fe ännu mer plats, komfort, teknologi och säkerhet. Med den nya instrumenteringen och mittkonsolen ger det dig en känsla av att befinna dig i ett bekvämt vardagsrum – med intuitiva funktioner som du har lättillgängligt.

Ny uppdaterad design

Ny uppdaterad design

Santa Fes design utstrålar en stark premium-känsla där den samtidigt inkluderar avancerad teknologi, klassens bästa säkerhetsfunktioner och enastående utrymme.

Nya exteriörfärger

Nya exteriörfärger

Du kan skräddarsy din SANTA FE Hybrid med ett stort urval av exteriörfärger. Tre nya färger har också tillkommit: Glacier White, Taiga Brown och Lagoon Blue.

Rymligt bagage

Rymligt bagage

Bagageutrymmet har lätt in- och urlastning då den kan öppnas automatiskt med hjälp av bilens Smart Key. Bagageluckan har också en funktion som säkerställer att det alltid finns tillräckligt med plats för att öppna bakluckan då du parkerar mot en vägg.

Exklusivt ljudsystem

Exklusivt ljudsystem

Den exklusiva ljudanläggningen från KRELL ger ett fantastiskt ljud tack i hela bilen tack vare tolv högtalare och en 200 mm subwoofer. Detta härliga kraftpaket drivs av en förstärkare på sammanlagt 589 watt.

Digital pekskärm

Digital pekskärm

I Santa Fe har du en digital pekskärm på 10,25" där det medföljer 3D-navigation och BlueLink®. Dessutom får du ett gratis 5-årsabonnemang till Hyundai LIVE Services med bl.a. aktuell trafikinformation och väder.

360⁰ kamera

360⁰ kamera

360°-kameran i nya SANTA FE Hybrid gör manövreringen lekande lätt och säker. Trångt att parkera i parkeringshuset? Nu går det lätt och utan problem!