SANTA FE Plug-in Hybrid

624 900 SEK Från

Santa Fe Plug-in Hybrid
En stor och lyxig SUV med fyrhjulsdrift och eldrift

Santa Fe Plug-in Hybrid är en SUV med rymlig plats för sju personer. Plug-in Hybriden gör det enkelt att växla mellan bensin eller eldrift. Allt som behövs är ett knapptryck.

Ny uppdaterad design

Ny uppdaterad design

Santa Fe Plug-in Hybrid design är både kraftfull och elegant på samma gång. Bilen utstrålar en stark premium-känsla där den samtidigt inkluderar avancerad teknologi, klassens bästa säkerhetsfunktioner och enastående utrymme.

Nya exteriörfärger

Nya exteriörfärger

Du kan skräddarsy din Santa Fe med ett stort urval av exteriörfärger. Tre nya färger har också tillkommit: Glacier White, Taiga Brown och Lagoon Blue.

Snygga fälgar

Snygga fälgar

Santa Fe Plug-in Hybrid kan fås med 19” aluminiumfälgar som förstärker den dynamiska modellen.

Rymlig komfort

Rymlig komfort

Med Santa Fe får du ännu mer plats, komfort och bekvämlighet. En helt ny nivå av lyx med detaljer i mjuka material eller fint läder.

Stor digital pekskärm

Stor digital pekskärm

Santa Fe erbjuder också innovativ teknik som underlättar körningen. Med den 10,25" pekskärmen medföljer 3D-navigation och BlueLink®. Dessutom får du ett gratis 5-årsabonnemang till Hyundai LIVE Services med bl.a. aktuell trafikinformation och väder.

Växla med ett knapptryck

Växla med ett knapptryck

Nu kan du enkelt byta mellan körning, friläge, back och parkering genom att trycka på knapparna som är bekvämt placerade i mittkonsolen.