Santa Fe

Santa Fe – perfektion in i minsta detalj

Kraftfull prestanda, exklusiva material och säker körning

Hyundai Santa Fe - en lyxig SUV till bra pris

• Upplev de fulländade egenskaperna i en SUV förenat med lyxen från en sedan
• Stick ut ur mängden med balansen mellan kraftfull och harmonisk design
• Känn dig trygg med moderna säkerhetsfunktioner som döda vinkeln-varning, adaptiv farthållare och filbytesvarning

Santa Fe - En rymlig SUV för hela familjen


I Hyundai Santa Fe får du en rymlig bil med fantastisk ergonomi vilket ger alla i bilen en skönare bilfärd. Santa Fe ger dig ännu mer benutrymme och ett stort bagageutrymme.
Bilen gör det möjligt att transportera upp till 7 personer och med justering och flexibla sätena kan du ändra insidan utifrån era behov. 
Andra och tredje sätesraden kan dessutom fällas ner helt för att rymma till exempel sportutrustning eller matkassar när du storhandlar - helt anpassat efter familjens vardags- och helgsysslor.
Vi tycker själva att Santa Fe är en perfekt familjebil som dessutom har en tuff design på både insidan och utsidan.

Avancerad säkerhet i Santa Fe


Automatisk nödbromsassistans (AEB)

Automatisk nödbromsassistans (AEB)

Autobromsen hjälper dig att bromsa in vid kollisionsrisk. Radarn och kameran söker av vägen framför dig och varnar om framförvarande fordon eller fotgängare kommer farligt nära, för att sedan bromsa automatiskt om det uppstår en risk för krock. Ingår i utrustningspaketet Premium och uppåt.

Dödavinkelvarning (BSD)

Dödavinkelvarning (BSD)

Sensorer i bakre flyglarna känner av om ett annat fordon befinner sig i döda vinkeln och varnar med en akustisk signal samt ett varningsljus i sidospegeln om du slår på körriktingsvisarna. Perfekt för stadstrafik när du vill ha extra säkerhet vid filbyten. Ingår i utrustningspaketet PremiumPlus.

Adaptiv farthållare (ASCC)

Adaptiv farthållare (ASCC)

Den adaptiva farthållaren håller ett förbestämt avstånd till framförvarande fordon och anpassar bilens hastighet. Vid stopp i trafiken startar motorn automatiskt när trafiken börjar röra på sig igen. Ingår i utrustningspaketet Premium och uppåt.

Filbytesvarning (LDWS)

Filbytesvarning (LDWS)

Systemet assisterar föraren genom att varna med ljus- och ljudsignal om ett oavsiktligt filbyte är på väg att ske. Ingår i utrustningspaketet Premium och uppåt.

Backstartassistans

Backstartassistans

Djupa dalar och höga berg utgör inga hinder för Santa Fe. Den automatiska hastighetsregleringen ser till att bromsa rätt mängd för en säker nedgång. Backstartassistansen (HAC) i sin tur hejdar bakåtåkning och underlättar starten vilket gör underverk för fickparkering i branta backar.

Krockkuddssystem

Krockkuddssystem

Ett anpassat tryck på krockkuddarna förhindrar skador som kan uppstå när krockkudden utlöses. Krockkudssystemet består av dels sidokrockkuddar och krockgardiner som löper längs bilens båda sidor, dels av en knäkrockkudde på förarsidan. Vältningssensorerna känner av om fordonet är på väg att välta och aktiverar då krockkuddarna för extra säkerhet.

TEKNIK


Premiumljudsystem

Premiumljudsystem

Premium ljudsystem från Infinity med surroundljud och 12 högtalare ger passagerarna en fantastisk upplevelse med virtuellt surroundljud. Ingår i utrustningspaketet Premium och uppåt.

Kurvljus (DBL)

Kurvljus (DBL)

Kurvljusen vägleder dig även på de mörkaste platser och ger ett bredare ljus i dåligt upplysta kurvor, vilket innebär ökad säkerhet.

Elmanövrerad baklucka med handsfreefunktion

Elmanövrerad baklucka med handsfreefunktion

Sensorer känner av om någon med godkänd nyckel närmar sig, och bakluckan öppnas automatiskt för att ge tillträde till det generösa bagageutrymmet. Tillval till utrustningspaketet Premium.

Aktiv parkeringsassistans (SPAS)

Aktiv parkeringsassistans (SPAS)

Manövrerar in och ut bilen vid fickparkeringar och vinkelrät parkering. Du behöver bara bromsa och gasa så sköter Santa Fe resten. Ingår i utrustningspaketet PremiumPlus.

360 graders-kamera

360 graders-kamera

Att manövrera i trånga utrymmen har blivit lätt. Genom en serie strategiskt placerade kameror får du en 360 graders vy av bilens omedelbara närhet. Ingår i utrustningspaketet PremiumPlus.

Eluppvärmda vindrutetorkare

Eluppvärmda vindrutetorkare

Fastfrysta vindrutetorkare värms snabbt upp med hjälp av värme längs vindrutans nederkant.

Elektronisk parkeringsbroms (EPB)

Elektronisk parkeringsbroms (EPB)

Aktivera eller inaktivera parkeringsbromsen genom en enkel knapptryckning. Ingår i utrustningspaketet Comfort och uppåt.