TUCSON PlugIn Hybrid

504 900 SEK Från

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid

Tucson Plug-in Hybrid - möjlighet till körning på enbart el med ett enda knapptryck.

Tucson Plug-in Hybrid

Nya TUCSON Plug-in Hybrid har en samlad effekt på 265 hk, och möjlighet till körning på enbart el upp till 62 km med ett enkelt knapptryck. När elen är förbrukad tar det helt parallella hybriddrivlinesystemet över, vilket gör att du kan köra vidare med hjälp av bensinmotorn.

Digital instrumentpanel

Digital instrumentpanel

TUCSON Plug-in Hybrid är utrustad med den allra senaste tekniken, bland annat får du tillgång till en 10,25” pekskärm, och även BlueLink® som gör det möjligt att styra många av bilens funktioner från din mobiltelefon.

Aluminiumfälgar

Aluminiumfälgar

För ett ännu sportigare intryck är 19” aluminiumfälgar standard.

Växelspak

Växelspak

Den elektroniska växelväljaren förstärker mittkonsolens design och ökar premiumkänslan i kupén. Växla genom enbart ett knapptryck.

Tre nya exteriörfärger

Tre nya exteriörfärger

Med Tucson Plug-in Hybrid presenterar vi tre nya färger Shimmering Silver, Amazon Grey och Dark Teal. Det betyder att du nu kan välja mellan tio olika exteriörfärger. Taket kan du antingen få i Phantom Black eller Dark Knight Gray, din bil kan få ett skräddarsytt utseende som passar dig.

Rymligt bagage

Rymligt bagage

Med ett rymligt bagageutrymme på hela 616 liter får du plats med all din packning inför resan.

Snygg design

Snygg design

Den är inte bara större. Den är också bredare och mer robust. Helt nya TUCSON Plug-in Hybrid är ett resultat av vår nya designidentitet. En design som ger dig en uppseendeväckande SUV och som tar modern bildesign till en helt ny nivå.