i20

Hyundai i20 – Bättre än någonsin

Vår sportiga Hyundai i20 utrustad med den senaste tekniken, inklusive effektiva motorer och klassledande säkerhets- och uppkopplingsfunktioner.

Vi har bilar i lager med snabb leverans

Vi har Hyundai i20 för snabb leverans - kontakta oss om du vill veta mer och få offert!
Maila oss på nybil@hcst.se för mer information!

Sportig design

Dynamisk, distinkt, sensuell och sportig. Hyundai i20 sätter en egen standard i klassen med sin revolutionerande design. Det sportiga utseendet kombinerat med en rad spännande interiöralternativ gör i20 till den perfekta bilen!

Även som mildhybrid

Som något helt nytt finns nya i20 som mildhybrid. En mildhybrid har en klassisk förbränningsmotor och en elmotor som hjälper förbränningsmotorn vid acceleration. Med ett 48V litiumjonbatteri arbetar motorerna tillsammans för att ge bättre bränsleekonomi och mindre koldioxidutsläpp under körning. En mildhybrid kan inte laddas med kabel, men batteriet laddas under körning.

Bränsleekonomi

Bränsleekonomi

Helt nya i20 finns i tre olika motorvarianter, som erbjuder klassens i särklass bästa bränsleekonomi.

Dynamisk prestanda

Dynamisk prestanda

Med en enkel MPi-motor och två turbomotorer passar helt nya i20 väl in i Hyundais sportiga designidentitet "Sensuous Sportiness".

Växellåda

Växellåda

Beroende på motorvariant finns nya i20 med en 5-växlad manuell växellåda, en 6-växlad intelligent manuell växellåda (iMT), eller en 7-växlad dubbelkopplingslåda (DCT).

1.0 T-GDi mildhybrid bensinturbo

1.0 T-GDi mildhybrid bensinturbo

Den trecylindriga turbomotorn är designad för att ta nya i20 till en sportig och dynamisk nivå. Med 100-120 hk och mildhybridteknik är det den perfekta bilen.

1.25 MPi bensinmotor

1.25 MPi bensinmotor

Den 4-cylindriga motorn med 84 hk och 5-växlad manuell växellåda erbjuder optimal kraft med full kontroll och ett behagligt vridmoment.

Klassledande säkerhet

Helt nya i20 erbjuder en imponerande nivå av säkerhet med Hyundai SmartSense, som inkluderar en rad avancerade säkerhetsfunktioner och -assistans, som är utvecklat för att du ska känna dig trygg. Hela 8 nya funktioner har tillkommit för att öka säkerheten under körning.

Adaptiv farthållare m. Stop&Go

Adaptiv farthållare m. Stop&Go

Farthållaren håller en inställd hastighet och avstånd till framförvarande fordon. Med Stop&Go kan bilen hålla det förinställda avståndet ner till 0 km/h, och efter ett stopp startar motorn igen och följer framförvarande trafik.

Filhållningsassistans, aktiv

Filhållningsassistans, aktiv

Filhållningsassistansen (LKA) använder sig av frontkameran för att registrera vägmarkeringarna. Om bilen oavsiktligen skulle vara på väg ur sitt körfält, varnar systemet föraren om detta och kan också aktivt styra emot för att leda tillbaka bilen in i sitt körfält.

Automatisk nödbroms (FCA)

Automatisk nödbroms (FCA)

FCA är ett avancerat aktivt säkerhetssystem som varnar föraren i nödsituationer och automatiskt kan bromsa bilen om så skulle krävas. Systemet är aktivt från 9 km/h och uppåt, och kan registrera andra fordon och även fotgängare.

Dödavinkelvarnare (BCA)

Dödavinkelvarnare (BCA)

Dödavinkelvarnaren, som också den arbetar med radar, övervakar området på sidorna bakom bilen. Om det upptäcker ett annat fordon, visas en visuell varning i sidobackspeglarna och det upplevs ett motstånd i ratten som gör det svårt att lämna filen.

eCall

eCall

Vid händelse av en olycka kan denna funktion automatiskt ringa upp 112. Om bilens passagerare ej är i stånd till det uppger bilen följande:
Bilens position och körriktning
Tidpunkt för olyckan
Bilmodell