KONA

219 900 SEK Från

Hyundai KONA

Skrota jantelagen - Kör en bil med attityd

KONA - en modern SUV för alla

En självsäker och enastående bilmodell från oss på Hyundai. KONA är utvecklad för att väcka uppmärksamhet. Nyskapande design med muskulösa former och smala LED-ljus ger garanterat långa blickar från dem som du kör förbi. Och den extraordinära attityden fortsätter även inne i bilen. Från de färgade sömmarna i interiören till Head-Up Display och trådlös uppladdning av din mobil.


Unik och cool design


Självsäker och enastående. Nya KONA är designad för att skilja sig från mängden. Kombinationen av svängda linjer och skarpa kanter ger bilen ett unikt utseende, oavsett från vilket håll man tittar. Den muskulösa sidan, markerad med de tydliga hjulskärmarna, utgör ett säkert blickfång och understryker den starka SUV-designen.

Ljus

Ljus

En unik signaldesign av strålkastarna med separata LED-varselljus.

Kylargrill

Kylargrill

Hyundais signaturgrill kombinerad med den unika designen av dubbelstrålkastarna ger bilen en djärv look (kromade metalldetaljer beroende på version).

Backspeglar

Backspeglar

De smarta backspeglarna har både värme och blinkers och ställs in elektriskt från förarplatsen. Backspeglarna kommer att ha samma färg som resten av bilen.

Högt insteg

Högt insteg

Hyundai KONA har extra markfrigång under bilen. Det gör att det är lätt att gå in och ur bilen.

Fälgar

Fälgar

Beroende på version har Hyundai KONA antingen 16"- eller 17"-lättmetallfälgar.

Takspoiler

Takspoiler

Taklinjen slutar i en smart och aerodynamisk takspoiler med inbyggt centralt LED-bromsljus.

Bakljus

Bakljus

De smala bakljusen glider elegant från bakpartiet och fram över sidan på bilen.

Hyundai KONA har ett avancerat säkerhetssystem


Med Hyundai SmartSense, våra avancerade säkerhetssystem, är KONA ledande i segmentet med den senaste aktiva säkerhetsteknologin – utvecklad för att ge dig mer säkerhet och sinnesro. Från automatisk nödbroms med fotgängarigenkänning till trötthetsvarnare sätter KONA din säkerhet i högsätet.

Automatisk nödbroms med fotgängarigenkänning

Automatisk nödbroms med fotgängarigenkänning

Kombinationen av en radar i kylargrillen och en kamera i vindrutan ser till att KONA varnar dig och om nödvändigt automatiskt bromsar in för bilar eller fotgängare, som du kanske inte har upptäckt.

Filhållningsassistans (LKAS)

Filhållningsassistans (LKAS)

Med hjälp av en kamera i vindrutan övervakar bilen linjerna på vägen. I händelse av att bilen håller på att lämna sin fil utan att blinkers har aktiverats kommer en signal att varna föraren och systemet kommer automatiskt att styra bilen tillbaka till en säker position i filen.

Backvarning för korsande trafik (RCCW)

Backvarning för korsande trafik (RCCW)

När du backar ut från t.ex. en parkeringsplats hjälper RCCW dig med att se fordon som närmas sig från sidan. En varningssignal och en visuell varning på skärmen gör dig uppmärksam på att något fordon är på väg (beroende på version).

Trötthetsassistans (DAW)

Trötthetsassistans (DAW)

Med hjälp av ett avancerat system som känner igen förarens körbeteende kan KONA avgöra om det är dags att ta en paus. Vid ouppmärksam körning hörs en varningssignal och dessutom visas en varning i bilens display.

Full LED-ljusteknologi

Full LED-ljusteknologi

När du kör i mörker upptäcker helljusassistansen mötande och framförvarande fordon och växlar automatiskt mellan hel- och halvljus åt dig. Det statiska kurvljuset lyser upp vägen extra mycket när du svänger för större säkerhet vid körning i mörker (beroende på version).