i10

134 900 SEK Från

Hyundai i10 | En stor småbil

Ny modell med tuffare motor och mindre utsläpp

En liten men tuff småbil – Hyundai i10

• Cool & fräsch design
• Smarta inredningsdetaljer
• Bränsleekonomisk motor
• Klassledande säkerhetsutrustning

i10 | Säkrare, snyggare och ger mindre utsläpp

Nya Hyundai har ett en av klassens mest omfattande uppsättningar av aktiv säkerhetsteknik som ett avancerat förarassistanssystem som gör resorna tryggare och säkrare.

Nya i10 har utvecklats med en bensinsnålare motor som ger en lägre bränsleförbrukning. Du kan själv välja om du vill ha manuell växellåda eller köra med automatlåda.

Vi har också uppdaterat designen och gett bilen en tuffare och sportigare look. Du kan självklart göra tillval för att addera din egen personliga stil och skapa din drömbil.

En riktigt tuff design

En riktigt tuff design

Hyundai i10 kommer med en sportig kaross med tonade rutor bak, en distinkt design på baklyktorna och stötfångare bak samt en snygg designad grill.

Sportiga fälgar

Sportiga fälgar

Som standardutrustning kommer bilen med 14-tums stålfälgar. Du kan sporta till bilens look med våra nydesignade 15-tums eller 16-tums lättmetallfälgar som tillval.

Designa din egen bil

Designa din egen bil

Genom att kunna välja 8 olika färger på lacken och dessutom få ett tvåfärgat tak i rött eller svart får du hela 18 färgkombinationer som gör att du kan sätta din egen personliga prägel på bilen.

8-tums pekskärm

8-tums pekskärm

Pekskärmen på hela 8-tum är den största i klassen och kan tack vare Apple CarPlay™ spegla innehållet på din smartphone beroende på version.

Värme i ratten

Värme i ratten

Med den eluppvärmda ratten slipper du frysa om händerna kalla vinterdagar. Alla reglage sitter ergonomiskt placerade så du inte behöver ta händerna från ratten utan kan köra säkert men ändå styra kontrollerna.

Stolsvärme i framsätet

Stolsvärme i framsätet

I framsätet sköts njuter du av eluppvärmda säten (tillval) som ger dig värme under den kalla delen av året. Uppvärmningen går snabbt, så du behöver inte vänta länge.