Helt nya Hyundai Tucson

Vår bästsäljande Hyundai Tucson nu som ny modell

Den helt nya modellen av bästsäljande modellen Tucson beräknas anlända Sverige kring årsskiftet. Med sig har den en arsenal av klimatsmarta drivlinor med olika grad av elektrifiering.
Kontakta oss för din möjlighet att få en av de allra första bilar som kommer till landet.

Nya Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

En teknisk evolution och designrevolution

KORT OM HYUNDAI TUCSON:
- Nya modellen erbjuds med både mildhybrid-, hybrid- och plugindrivlinor
- Valmöjlighet av fyrhjulsdrift - 4x4
- Hyundais bäst säljande modell
- Fler än 7 000 000 bilar sålda sedan starten
- Fjärde generationen Tucson

Pris meddelas vid senare tillfälle.

Förboka din nya Tucson hos oss

Helt nya Tucson kommer med en avancerad och experimentell design som tillsammans med toppmodern teknik sätter standarden i segmentet. Hyundais bästsäljande kompakt-SUV erbjuder klassledande utbud av elektrifierade drivlinor och befäster Hyundais engagemang för hållbar mobilitet samtidigt och bilar av med äkta SUV-karaktär.​

Istället för att bara utveckla en tidigare generation av modellen representerar helt nya Tucson en revolution för Hyundai när det kommer till design. Sammantaget har den en större och bredare kaross än sin föregångare. Bilens muskulösa hållning kombinerar skarpa vinklar och dynamiska proportioner med stora ytor för att skapa ett progressivt utseende utan att kompromissa med Tucsons robusta SUV-arv.

Nya Hyundai Tucson interiör

En ren och sofistikerad interiör kombinerar maximal komfort med sömlös teknologi

Att sätta sig i helt nya Tucsons sofistikerade och rymliga interiör, eller INTERSPACE som den kallas, är som att stiga in i ett snyggt organiserat rum där vardagsbekymmer försvinner. Inuti bilen integreras utrymme, teknik och information i sömlös harmoni.
Med sinnliga former inspirerade av vattenfall, strömmar dubbla silverdetaljlinjer från mitten av instrumentpanelen till de bakre dörrarna med snyggt skiktade premiummaterial i kompletterande neutrala färgtoner.
 

Se hela modellpresentationen

Teknik och design på helt ny nivå
Den sömlösa integrationen av klassledande teknologi förser helt nya Tucsons kunder med en avancerad och helt anpassningsbar digital upplevelse. Den nya 10.25-tums AVN-T-skärmen fyller mitten av bilen.
Hyundais designers avlägsnade fysiska knappar och vred till förmån för touch-kontroller som styr all AVN-utrustning, värme, ventilation och luftkonditionering. Det är den första Hyundai-modellen som utrustats med en full pekskärmskonsol. Högkvalitativa soft-touch-material återfinns genom hela interiören och lyfter utseendet till en ny nivå.

Interiören ger en blandning av ny teknik och ren elegans
Utvecklingen av Tucsons interiör ledde till en lägre placerad instrumentdisplay och avlägsnandet av mätarklustret till förmån för en renare yta som förstärker en känsla av öppenhet inne i bilen. 

Den breda ryggen på instrumentbrädan smälter sömlöst ihop med dörrarna och sveper runt de främre passagerarna likt en djup klyfta. Futuristiska funktioner som ger en utökad progressiv känsla och skapar nya nivåer av högteknologiskt designvärde för kunderna.

Det ergonomiskt placerade armstödet är sammanlänkat med shift by wire-växlingen för intuitiv användning av föraren, samtidigt som det ger bilen en ett rent och modernt utseende.

Passagerare kan också njuta av behaglig stämningsbelysning som är placerad i de två sidfickorna på mittkonsolen, i den trådlösa laddningsplattan och dörrkantsfickan. Belysningen erbjuder 64 konfigurerbara färger och 10 nivåer av ljusstyrka som passar alla stämningar och ger ännu mer utrymme för personifiering.

Dessutom kan kunderna välja mellan tre klädslar, inklusive enfärgad svart i tyg eller läder, tvåfärgad svart och beige i tyg eller läder och Teal-paketet. Teal-paketet har en svart textil- eller lädersäte med krickningssömmar på sätena, armstödet och växlingen.

 

Köp din bil hos Sveriges bästa återförsäljare - Hyundai Center Stockholm

Under 2019 blev vi valda till årets återförsäljare - en utnämning vi är stolta över och som alla våra medarbetare står bakom med engagerat arbete och hög servicenivå.
Vi utvecklar vårt tjänsteerbjudande för att passa dig som kund. Just nu erbjuder vi hämtning och lämning vid köp av ny bil och vid inbyte och vid bokad service.
Dessutom erbjuder vi genomgång av din bil via videomöte.