KAMPANJ! Erbjudande på våra i-modeller!

Kampanjerbjudande på i-modellerna!

Nu erbjuder vi extra låg ränta på ditt billån genom oss på Hyundai och du får vinterhjul på köpet när du köper en av våra lagerbilar från vår bilmodellsfamilj i-serien.

I bilsserien* ingår i10, i20, i30 och i30 Kombi, alla perfekta bilmodeller som kompletterande familjebil eller till dig som behöver en kompakt men rymlig bil till ett riktigt bra pris.

Erbjudandet innefattar:

  • Fördelaktig låneränta på 1,99% genom Hyundais billån (normal låneränta 4,95%)
  • Vinterhjul på köpet! (värde ca 20 000 kronor)

Kampanjen gäller för standardmodeller som finns i lager hos Hyundai Center Stockholm eller som kan beställas från Hyundais centrallager.

OBS! Kampanjen gäller inte vid nybilsbeställning. Kampanjen kan inte kombineras med andra erbjudanden, kampanjer eller rabatter.

* i-familjen inkluderar även i30 N men modellen omfattas inte av kampanjen.

Hyundai i10
Liten bil - Stort intryck!


Vår i10 har en fräsch design och smarta inredningsdetaljer och dessutom klassledande säkerhetsutrustning som standard och en bränsleekonomisk motor.

Boka provkörning    Läs mer om i10

Hyundai i20
Vår småbil som känns stor!


i20 har en sportig design som kombineras med en rad spännande interiörsdetaljer och självklart avancerade säkerhetsfunktioner, utvecklat för en trygg bilresa.

Boka provkörning  Läs mer om i20

Hyundai i30
En kompakt bil med gott om plats

i30 är den praktiska och populära familjebilen i kompakt format men som ger utrymme för både passagerare och packning. Allt det förpackat i en stilren och snygg design och som skyddar dig och dina medpassagerare med flera intelligenta säkerhetsfunktioner.

Boka provkörning  Läs mer om i30