Tillbaka

Vi erbjuder nu upphämtning och leverans

Upphämtning & Hemleverans

Vi förstår att dessa tider är väldigt speciella och att det är viktigt att man tänker på att försöka träffa så lite folk som möjligt för att undvika ytterligare smittspridning.
Men vi förstår samtidigt att vardagen måste fungera och att det finns saker som behöver uträttas. Ni kan läsa mer om hur vi hanterar Covid-19 här.

Av den anledningen så erbjuder vi nu kostnadsfri hämtning och lämning av bilar både inför verkstadsbesök och inför bilköp.

Upphämtning av bil inför service

Om det är så att ni är vill undvika kontakt med mer folk än nödvändigt så skickar vi gärna ut en medarbetare för att hämta er bil inför service.
Efter det att den är färdig i verkstaden så kommer vi tillbaka och lämnar den på samma plats som vi hämtade.

Hemleverans av nyinköpt bil

På samma sätt fungerar det om ni har ni köpt en ny bil av oss och vill få denna levererad så fort som möjligt. Vi kommer givetvis gärna ut med er nya bil hem till er. Om ni har en bil som ska bytas in så följer denna med oss tillbaka.
Detta är en tjänst som är helt kostnadsfri för dig som kund och är ingenting vi, i vanliga fall, har möjlighet att erbjuda. Just nu är tiderna dock inte vanliga och då vill vi gärna försöka dra vårt strå till stacken för att försöka få allting att fungera så smidigt som möjligt.

Titta på våra bilmodeller med hjälp av videosamtal

Vill ni ha en demonstration av någon av våra bilmodeller så visar vi gärna upp exteriör och interiör genom videosamtal. 
Ring och boka en tid på 0775-50 50 60 eller maila oss på info@hcst.se.

Givetvis följer vår personal alla Folkhälsomyndighetens riktlinjer och är självklart också symptomfria innan de utför upphämtning/hemleverans.

Vänligen observera att denna tjänst gäller endast inom Stockholm.


Boka Provkörning Kontakta oss