Tillbaka

Helt nya Hyundai i10 - Bli först att köra bilen!


Helt nya Hyundai i10


En liten bil - Stort intryck!

Med en ny fräsch design och smarta inredningdetaljer får helt nya i10 folk att vända sig om på gatorna. Dessutom med klassledande säkerhetsutrustning som standard, en ännu mer bränsleekonomisk motor samt tillvalsmöjlighet för automatisk växellåda, Blue Link och läcker komfortutrustning.
Beställ din bil hos Hyundai Center Stockholm nu, för att säkerställa att du blir en av de allra första som kör nya Hyundai i10

  • Pris från 119 900 kr 

1 i10 provkörning = 1 timme hjälparbete för barn i Kenya

Hyundai har ett internationellt samarbete med Rädda Barnen. Det innebär att för varje gång vår nya i10 provkörs av en potentiell köpare donerar vi 1 timme till Rädda Barnens arbete för utsatta barn i den fattiga Mandera-regionen i nordöstra Kenya. Så boka en provkörning nu - och var med och gör skillnad.

Läs mer om samarbetet Boka provkörning av Nya Hyundai i10


   


 


Liten och stor på samma gång


Axelavståndet har ökats med 4 cm, från 239 cm till 243 cm, vilket betyder att kupén är överraskande stor. Och just utrymmet i kupén har varit ett område där i10 alltid har utmärkt sig.
Bredden har ökat med 2 cm medan höjden har blivit 2 cm lägre för att förstärka det sportiga uttrycket. Sikten har förbättrats genom en mindre C-pelare och att sidofönsterna sitter längre ner, medan öppningen i det stora bagageutrymmet på 252 liter har sänkts för att ge bättre och lättare åtkomst.Hyundai i10 Växellåda

Uppgraderad motor och växellåda
 

Nya Hyundai i10 kommer med en helt ny 1.0-motor som har en ännu bättre bränsleekonomi och därmed lägre CO2-utsläpp än den tidigare. Nu kommer i10 även med en automatiserad manuell växellåda som kan betraktas som ett mellanting mellan en manuell och en automatisk växellåda. 

Hyundai i10 Säkerhet
Teknologi för säkerhet och sinnesro

Nya Hyundai i10 är utrustad med en av de mest omfattande säkerhetspaketen i sin klass.
I paketet ingår Hyundai SmartSense, som består av avancerade säkerhetsfunktioner och assistanssystem.
Som något helt nytt får du också eCall, som ringer automatiskt efter hjälp om du råkar ut för en olycka och bilens krockkuddar utlöses. Du kan också trycka på SOS-knappen för nödhjälp 24/7 - 365 dagar om året. 


 


En liten bil - Stort intryck!


Erbjudandet gäller t o m 30.06.2020

Förbrukning 5-5,3 l/100km (WLTP). CO2 114-120 g/km (WLTP). Bilarna på bilden visas med extrautrustning. Pris exkl. ev. metalliclack. Vi reserverar oss för prisändringar och ev. felskrivningar.

Boka Provkörning Kontakta oss