Jobba hos oss

Vi söker Senior Mekaniker.

Är du på jakt efter nästa steg i karriären? Vi är en stark Hyundai-anläggning i Skärholmen. Sedan vi slog upp portarna 2017 har vi varit den självklara Hyundai-aktören i Stockholmsregionen. Nu önskar vi bli ännu starkare på eftermarknadssidan. Därför söker vi nu Senior bilmekaniker.

Arbetsuppgifter

Som senior bilmekaniker får du arbeta med både underhållsservice och reparationer. Vi ser därför gärna att du har flera års erfarenhet av både diagnos och felsökning.

Din Profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för service samt goda erfarenheter av att arbeta som mekaniker. Du har en fordonsteknisk utbildning och ett stort intresse för branschen. Avgörande för att klara detta arbete är en positiv inställning, viljan att göra ett bra jobb samt en strävan efter att fortsätta lära dig. Som person är du flexibel, självgående och stresstålig. Du bör också vara noggrann och skötsam. Genom ditt brinnande intresse för fordon och mekanik är du motiverad och målinriktad med siktet inställt på att bli en ännu bättre mekaniker. Du har ett praktiskt handlag samt yrkeserfarenhet av fordon.

B -körkort är ett krav.

Intervjuer kommer ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Ansökan mejlas till Magnus Eriksson, Verkstadschef

 

Vi söker Bilförsäljare.

Vi växer och utökar vår säljstyrka! 
I och med att vi är inne i en period av många lanseringar och dessutom ökar vår närvaro på begagnatmarknaden så behöver vi nu utöka vår säljstyrka.
 

Vem söker vi?

Du får inte vara rädd att kavla upp ärmarna och ta ansvar för din försäljning. Att vara bilförsäljare handlar inte längre enbart om att ”sitta och vänta” på kunden, utan man behöver aktivera sig för att saker ska ske.
Av den anledningen ser vi det som positivt om du har goda resultat från tidigare försäljning annan än just bilförsäljning. Det kan vara t.ex. som telefonförsäljare, mötesinbokare eller liknande.
Det viktiga är att det finns ett driv kring att ta affären i mål, samtidigt som du ser en vikt i att skapa långsiktiga kundrelationer. Just vår kundhantering är ett område vi ser som extra viktigt, eftersom vi där kan särskilja oss mot våra konkurrenter.
Självklart är det också viktigt att du är ordningsam, kan hålla reda på aktuella kampanjer samt att du har möjlighet att samarbeta med andra i vår tajta gäng.

Vad erbjuder vi?

Relativt fritt arbete med stor möjlighet att själv påverka din egen situation.
Försäljning av bilar från en populär tillverkare med många intressanta modellanseringar i närtid.
Del i ett glatt gäng som har högt i tak och alltid arbetar framåt.


Ansökan mejlas till Henry Van Niekerk, Platschef

  

Vi söker Mekaniker.

Vill du bli en i vårt team? Vi är en stark Hyundai-anläggning i Skärholmen. Sedan vi slog upp portarna 2017 har vi blivit den självklara Hyundai-aktören i Stockholmsregionen och behöver nu bli ännu starkare på eftermarknadssidan.

Vi söker därför ytterligare en mekaniker.
 

Arbetsuppgifter

Som bilmekaniker får du arbeta med bland annat underhållsservice och reparationer såsom byte av bromsar och lampor etc.
Vi ser gärna att du har något år erfarenhet av diagnos samt felsökning.
Som verkstad specialiserad på enbart Hyundai så har du full fokus på detta och kommer också att kontinuerligt utbildas inom detta.
 

Din Profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för service samt erfarenhet av att arbeta som mekaniker.
Du har en fordonsteknisk utbildning och ett stort intresse för branschen.
Avgörande för att klara detta arbete är en positiv inställning, viljan att göra ett bra jobb samt din förmåga att lära dig. Som person är du flexibel, självgående och har möjlighet att arbeta strukturerat även under högre arbetsbelastning. Du bör också vara noggrann och skötsam.

Genom ditt brinnande intresse för fordon och mekanik är du motiverad och målinriktad med siktet inställt på att bli en ännu bättre mekaniker. Du har ett praktiskt handlag samt yrkeserfarenhet av fordon.

B-körkort är ett krav.

Intervjuer kommer ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Ansökan mejlas till Magnus Eriksson, Verkstadschef