Jobba hos oss

Handskakning

Hyundai Center Stockholm är Stockholms självklara återförsäljare av Hyundai.
Bolaget grundades 2017 och är en del i familjeägda Mobility Motors Sweden AB och blev Årets återförsäljare 2019.
Även om vi hanterar stora mängder bilar i vår bilhall och verkstad så är vi måna om att vara det familjära och kundcentrerade bilföretaget.
Sedan starten 2017 så har vi expanderat rejält och vi är nu ett sammansvetsat gäng som alltid söker engagerad personal till vårt team.

Just nu söker vi:
 

Vi söker en bilförsäljare

Vi växer och utökar vår säljstyrka!

Inför kommande period med många stora lanseringar av nya bilmodeller från Hyundai passar vi på att utöka försäljningsavdelningen.

Vem söker vi?

Du får inte vara rädd att kavla upp ärmarna och ta ansvar för din försäljning. Att vara bilförsäljare handlar inte längre enbart om att ”sitta och vänta” på kunden, utan man behöver aktivera sig för att saker ska ske.

Av den anledningen ser vi det som positivt om du har goda resultat från tidigare försäljning annan än just bilförsäljning. Det kan vara t.ex. som telefonförsäljare, mötesinbokare eller liknande.

Det viktiga är att det finns ett driv kring att ta affären i mål, samtidigt som du ser en vikt i att skapa långsiktiga kundrelationer. Just vår kundhantering är ett område vi ser som extra viktigt, eftersom vi där kan särskilja oss mot våra konkurrenter.

Självklart är det också viktigt att du är ordningsam, kan hålla reda på aktuella kampanjer samt att du har möjlighet att samarbeta med andra i vår tajta gäng.

Vad erbjuder vi?

Relativt fritt arbete med stor möjlighet att själv påverka din egen situation.

Försäljning av bilar från en populär tillverkare med många intressanta modellanseringar i närtid.

Del i ett glatt gäng som har högt i tak och alltid arbetar framåt.

Ansökan mailas till Mikail Önen, Försäljningschef


Vi söker Senior Mekaniker

Är du på jakt efter nästa steg i karriären? Vi är en stark Hyundai-anläggning i Skärholmen. Sedan vi slog upp portarna 2017 har vi varit den självklara Hyundai-aktören i Stockholmsregionen. Nu önskar vi bli ännu starkare på eftermarknadssidan. Därför söker vi nu Senior bilmekaniker.

Arbetsuppgifter

Som senior bilmekaniker får du arbeta med både underhållsservice och reparationer. Vi ser därför gärna att du har flera års erfarenhet av både diagnos och felsökning.

Din Profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för service samt goda erfarenheter av att arbeta som mekaniker. Du har en fordonsteknisk utbildning och ett stort intresse för branschen. Avgörande för att klara detta arbete är en positiv inställning, viljan att göra ett bra jobb samt en strävan efter att fortsätta lära dig. Som person är du flexibel, självgående och stresstålig. Du bör också vara noggrann och skötsam. Genom ditt brinnande intresse för fordon och mekanik är du motiverad och målinriktad med siktet inställt på att bli en ännu bättre mekaniker. Du har ett praktiskt handlag samt yrkeserfarenhet av fordon.

B -körkort är ett krav.

Ansökan mejlas till Magnus Eriksson, Verkstadschef

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjlig.

Vi söker en Eftermarknadschef Service & Reservdelar

Sedan vi slog upp portarna 2017 har vi varit den självklara Hyundai-aktören i Stockholmsregionen. Nu önskar vi bli ännu starkare på eftermarknadssidan. Därför söker vi nu chef för vår eftermarknads och serviceavdelning.

Arbetsuppgifter

Som Eftermarknadschef kommer du leda och driva utvecklingen av vårt serviceteam och eftermarknadserbjudande. Du kommer även att ha en hel del kundkontakt för försäljning av reservdelar, serviceuppdrag och serviceavtal.

Din Profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för service samt goda erfarenheter av att arbeta som chef/ledare. Vi ser gärna att du som söker klarar detta arbete med en positiv inställning, viljan att göra ett bra jobb samt en strävan efter att fortsätta lära dig.

Som person är du flexibel, självgående och stresstålig. Du bör också vara noggrann och skötsam. Genom ditt brinnande intresse för fordon och mekanik är du motiverad och målinriktad med siktet inställt på att bli ännu bättre. Du har ett praktiskt handlag samt yrkeserfarenhet av fordon. 

B -körkort är ett krav.

Ansökan mailas till Henry von Niekerk, Platschef

Intervjuer kommer ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Vi söker en Servicerådgivare 

Till vår serviceverkstad söker vi nu Servicerådgivare som kommer att vara företagets ansikte utåt mot våra verkstadskunder.
Är det du – tveka inte att söka!

Om rollen

Som servicerådgivare är du den personen på företaget som ansvarar för kontakten med verkstadens kunder genom hela processen. Så om du trivs med att träffa kunder och ge service i världsklass är detta ett jobb för dig.

Du bidrar med service, stöd och vägledning som får kunden att känna sig säker och professionellt bemött genom hela kontakten med oss som verkstad.
Du bokar och planerar jobb till mekanikerna, tar emot- och lämnar ut bilar, upprättar kostnadskalkyler och vägleder kunder i tekniska frågor.

Du hanterar även telefon, garantifrågor samt fakturering. Med dator som ditt främsta arbetsverktyg och din sociala förmåga, ser du till att kunden får ett proffsigt bemötande och en trygg överlämning av sitt fordon.

Vem tror vi att du är?

För att matcha rollen har du tidigare erfarenhet från en kundorienterad roll i service/bilbranschen. Viktigt för rollen är att du är service- och kvalitetsmedveten samt en positiv och social person som trivs med många kontaktytor, både internt och externt.
Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, när det är mycket att göra och har lätt att hantera olika typer av kunder. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa en relation med kunden och hantera olika typer av situationer. Likt oss andra är du en prestigelös kollega som gillar att hjälpas åt och ha kul på jobbet.

En särskild merit är om du har tidigare erfarenhet av affärssystemet KOBRA.
Positivt är så klart om du har stort bil- och teknikintresse. Än mer så om du har en fordonsteknisk utbildning som bas.

Flerårig kunskap inom servicemarknads och av  Kobra- systemet.

B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag som ständigt strävar efter kvalité och gemenskap.
Du kommer att arbeta på vår huvudanläggning, tillika den som huserar vårt huvudkontor, i Sätra – en av Stockholms allra största Nissan-anläggningar.
Givetvis också med trevliga kollegor och fantastiska produkter.

Ansökan mejlas till Magnus Eriksson, Verkstadschef

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjlig.