Jobba hos oss

Vi söker Bilförsäljare.

Vi växer och utökar vår säljstyrka! 
Inför kommande period med många stora lanseringar av nya bilmodeller från Hyundai passar vi på att utöka försäljningsavdelningen.

Vem söker vi?

Du får inte vara rädd att kavla upp ärmarna och ta ansvar för din försäljning. Att vara bilförsäljare handlar inte längre enbart om att ”sitta och vänta” på kunden, utan man behöver aktivera sig för att saker ska ske.
Av den anledningen ser vi det som positivt om du har goda resultat från tidigare försäljning annan än just bilförsäljning. Det kan vara t.ex. som telefonförsäljare, mötesinbokare eller liknande.
Det viktiga är att det finns ett driv kring att ta affären i mål, samtidigt som du ser en vikt i att skapa långsiktiga kundrelationer. Just vår kundhantering är ett område vi ser som extra viktigt, eftersom vi där kan särskilja oss mot våra konkurrenter.
Självklart är det också viktigt att du är ordningsam, kan hålla reda på aktuella kampanjer samt att du har möjlighet att samarbeta med andra i vår tajta gäng.

Vad erbjuder vi?

Relativt fritt arbete med stor möjlighet att själv påverka din egen situation.
Försäljning av bilar från en populär tillverkare med många intressanta modellanseringar i närtid.
Del i ett glatt gäng som har högt i tak och alltid arbetar framåt.


Ansökan mejlas till Henry Van Niekerk, Platschef
 
 

Servicerådgivare.

Till vår serviceverkstad söker vi nu en servicerådgivare som kommer att vara företagets ansikte utåt mot våra verkstadskunder.
Är det du – tveka inte att söka!


Dina arbetsuppgifter
Om du trivs med att träffa kunder och ge service i världsklass är detta ett jobb för dig. Som servicerådgivare ansvarar du för kontakten med verkstadens kunder genom hela processen. Du bokar och planerar jobb till mekanikerna, tar emot- och lämnar ut bilar, upprättar kostnadskalkyler och vägleder kunder i tekniska frågor.

Du hanterar även telefon, garantifrågor samt fakturering. Med dator som ditt främsta arbetsverktyg och din sociala förmåga, ser du till att kunden får ett proffsigt bemötande och en trygg överlämning av sitt fordon.

Din profil
För att matcha rollen har du tidigare erfarenhet från en kundorienterad roll i service/bilbranschen. Viktigt för rollen är att du är service- och kvalitetsmedveten samt en positiv och social person som trivs med många kontaktytor, både internt och externt.
Du tycker om att arbeta i ett högt tempo när det är mycket att göra och har lätt att hantera olika typer av kunder.
En särskild merit är om du har tidigare erfarenhet av affärssystemet KOBRA.
Likt oss andra är du en prestigelös kollega som gillar att hjälpas åt och ha kul på jobbet.

Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag som ständigt strävar efter kvalité och gemenskap.

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.


Ansökan
Skicka din ansökan via mejl direkt till servicechef, Magnus Eriksson.

Ansökan ska vara inne senast 30/11, men tänk på att tjänsten kan tillsättas innan detta om vi hittar rätt person.