Snart byter vi namn

bilförsäljare hjälper kund
Snart byter vi namn till Mobility Motors Group

Hyundai Center Stockholm är Stockholms självklara Hyundai-återförsäljare, tillika årets återförsäljare i landet 2019. Bolaget grundades 2017 och har sedan start varit en del av Mobility Motors Group-koncernen. Mobility Motors Group är ett familjeägt företag som grundades 2005. Idag har vi tio anläggningar runt om i landet och representerar lika många nybilsmärken.

Idag kan vi äntligen presentera koncernens gemensamma nya namn och visuella identitet. Genom namnbyte och ny visuell identitet förenas hela Mobility Motors Group. Ett nytt formspråk speglar koncernen grafiskt och sätter ton för koncernens samtliga kommunikation.

Vad innebär förändringen för mig som kund?

Som en värdefull kund till oss kan du känna dig trygg med att vi ytterligare kommer att stärka vårt erbjudande för att möta dina förväntningar och ditt behov. Du kommer inte att märka av några skillnader i våra befintliga tjänster eller personal och vi kommer att fortsätta arbeta tillsammans som tidigare. Dina nuvarande avtal kommer inte heller förändras. Vi är fortfarande samma trevliga personal, i samma lokaler och erbjuder samma tjänster!

När namnändringen är färdigställd kommer vi gå ut med mer information. Vårt organisationsnummer kvarstår och fakturor betalas som tidigare.

Frågor eller funderingar?

Vid eventuella frågor eller funderingar kontakta Platschef Henry Van Niekerk antingen via telefon på 08-546 328 75 eller maila till henry.vanniekerk@hcst.se.