Nya Hyundai KONA: elegant, stilsäker och progressiv

28 april, 2017 – Nu släpper Hyundai Motor mer information om helt nya KONA inför världspremiären om några månader. Nya KONA bygger vidare på Hyundais nya visuella identitet och har en progressiv stil som gör den till en helt unik SUV i B-klassen.

Helt nya KONA utstrålar styrka och har en uttrycksfull front med Hyundai Motors nyutvecklade Cascading Grille. De dubbla strålkastarna med LED-varselljus ovanför LED-strålkastarna förstärker det självsäkra intrycket och ger bilen en progressiv känsla med eleganta och stilsäkra linjer. KONA har en rymlig, aggressiv karossdesign och står brett på vägen, vilket ytterligare framhäver bilens djärva front och bakparti.

KONA erbjuder en fullfjädrad SUV-upplevelse med en hög sittposition som ger föraren en bättre överblick och utmärkt komfort. Fyrhjulsdrift finns som tillval för bästa möjliga väg- och köregenskaper.

För Hyundai är lanseringen av KONA ännu ett steg på vägen mot att bli den ledande asiatiska biltillverkaren i Europa till 2021. Företaget har en stark trovärdighet inom SUV-segmentet med 30 nya modeller planerade innan 2021 och över 1,4 miljoner sålda bilar sedan första generationens Santa Fe 2001. KONA blir den fjärde medlemmen i Hyundais SUV-familj.

Mer information om helt nya Hyundai KONA kommer snart. Svensk lansering är planerad efter sommaren 2017.


För mer information, vänligen kontakta:
Tobias Joelsson
PR- och Informationschef Hyundai Bilar AB
Tfn: 0733-380 770
Mail: tobias.joelsson@hyundai.se