Reservdelar

Använd alltid Hyundai reservdelar original

Auktoriserad verkstad med rätt reservdelar

Hyundai originaldelar tillverkas enligt Hyundais specifikationer för att hålla lika hög kvalitet som din bil. Alla originaldelar konstrueras enligt högt ställda kvalitetskrav och genomgår noggranna inspektioner efter varje arbetsmoment. De är grundligt utprovade för att fungera optimalt tillsammans med bilens övriga delar och ge dig högsta säkerhet, livslängd och prestanda.

Som en auktoriserad verkstad använder vi alltid Hyundai Original reservdelar. En reservdel som inte är tillverkad enligt Hyundais specifikationer kan försämra bilens köregenskaper och förkorta bilens livslängd. Använd därför bara Hyundai Originaldelar för att vara säker på att varje del av din bil
fungerar på bästa möjliga sätt och får den tillförlitlighet och livslängd du förväntar dig. Detta gör att Hyundai Originaldelar också är prisvärda.

Originaltillbehör till din Hyundai

Hos oss har vi dessutom det mesta med anknytning till din Hyundai. Inte bara bildelar utan allt från GPS-utrustning och multimedia till spolarvätska, aluminiumfälgar, styling, motor- och kupévärmare, däck och kompletta vinterhjul. Våra tillbehör är utprovade för just din Hyundai och vi har ofta prisvärda kampanjerbjudanden.

När du kompletterar din nya Hyundai med tillbehör i samband med billeveransen ingår hela fem års garanti. Garantin gäller för följande tillbehörsprodukter som köpts och monterats av en auktoriserad Hyundaiverkstad:

  • Hyundai Original Tillbehör
  • Motorvärmare från Calix, Defa eller Webasto
  • Dragkrokar från Monoflex
  • Extraljusramper från Rindab AB

När du bokar service använder vi alltid Hyundais original reservdelar.

Boka service online