Hyundai Verkstad

Hyundai Mekaniker byter till vinterdäck

Välkommen till vår verkstad

Vi är en auktoriserad Hyundaiverkstad som ger din Hyundai rätt service och reparation. Våra tekniker är experter på att se till att din bil får bästa servicen och vi använder alltid Hyundai reservdelar och tillbehör på vår verkstad.

Vid försäkringsärenden
När du väljer att låta vår verkstad ta hand om din bil sköter vi även all kontakt med ditt försäkringsbolag vid eventuella försäkringsärenden kopplat till skadorna på din bil.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi hjälper dig med reparation av skador och slitage som t.ex:

  • Stenskott
  • Kamremsbyte
  • Bromsbyte
  • plåtskador

Vi kan också erbjuda dig:

  • Uppdateringar av navigationssystem och mjukvara
  • Hjulskifte
  • Däckhotell
Kontakta Hyundai Verkstad

Mail: verkstad@hcst.se
Tel : 0775-50 50 60

Därför ska du välja en auktoriserad verkstad

Som en auktoriserad verkstad använder vi alltid Hyundai Original reservdelar. En reservdel som inte är tillverkad enligt Hyundais specifikationer kan försämra bilens köregenskaper och förkorta bilens livslängd. Använd därför bara Hyundai Originaldelar för att vara säker på att varje del av din bil fungerar på bästa möjliga sätt och får den tillförlitlighet och livslängd du förväntar dig. Detta gör att Hyundai Originaldelar också är prisvärda.

Hyundai orginaldelar

Originaltillbehör till din Hyundai

Hyundai originaldelar tillverkas enligt Hyundais specifikationer för att hålla lika hög kvalitet som din bil. Alla originaldelar konstrueras enligt högt ställda kvalitetskrav och genomgår noggranna inspektioner efter varje arbetsmoment. De är grundligt utprovade för att fungera optimalt tillsammans med bilens övriga delar och ge dig högsta säkerhet, livslängd och prestanda.

Hos oss har vi dessutom det mesta med anknytning till din Hyundai. Inte bara bildelar utan allt från GPS-utrustning och multimedia till spolarvätska, aluminiumfälgar, styling, motor- och kupévärmare, däck och kompletta vinterhjul. Våra tillbehör är utprovade för just din Hyundai och vi har ofta prisvärda kampanjerbjudanden.

Fem års garanti

När du kompletterar din nya Hyundai med tillbehör i samband med billeveransen ingår hela fem års garanti. Garantin gäller för tillbehörsprodukter som köpts och monterats av en auktoriserad Hyundaiverkstad så som: Hyundai original tillbehör, motorvärmare från Calix, Defa eller Webasto, dragkrokar från Monoflex eller extraljusramper från Rindab AB.

Kontakta reservdelar

Maila oss Ring oss